Graatsiline lõpp

Kõigest hooajale. Järgmine tuleb veel vägevam!

Kuna ilmataat lubab kuu lõppu püsiva lumekatte tekkimist ja veelgi külmemaid ilmasid, siis tuli lõpuks ikkagi alla vanduda ja leppida kokku Minni välja tõstmine. Kuupäevaks sai 15. november. Seega otsustasime täna veel viimased ringid teha.

Nagu ka eelmine nädalavahetus ei olnud reisuseltskonda enam lihtne leida. Inimestel on mingi väärarusaam, et õues on jube külm ja et purjetamine .sellistes oludes on midag koledat. Ei ole halva ilma, on liiga palju vabandusi miks mitte merele tulla :) Talveriided selga, 3 kihti soojendust ja tuld. Seekord Andres, Jaana ja Sulev.

Nagu juures- olevalt pildilt näha oli esmane probleem tekile tekkinud jää, mida kõvasti kraapima ja tampima pidi. Muidu oleks päris ohtklik olnud. Aga see pole kellegi takistus.

Grooti seekord üles ajama ei hakanud, tiksusime niisama rahulikult. Tegime pilti ja paar videot, kiitsime vana, andsime talle viimased sõõmud, maitsesime sooja glögi ja... NAUTISIME!

Tagasitulles panime paadi juba kraanale lähemale. Mis selle hirmsa vooluga ikka üles jõge rühkida.

Ja nii ta meist jäi. Kurvalt, ent ehk loodetavasti rahulolevalt. Selja taga sellest hooajast 1600-1700nm kõikvõimalikke erinevaid ilmasid 36c käes tuule ootamisest kuni 25m/s rajuni. Ja 0 kraadi piiril tehtud viimased sõidud muidugi ka. Päris vägev oli.

Kommentaarid