Kuidas eriti halva nurgaga krüssata



No umbes midagi sellist. Kollane on Beneteau First Class 7.5 Alfa.
Jälle oli paras litter ja see hakkab ära juba tüütama. Suu soolast vett triiki täis. Aga lõpuks saime ennast kuidagi ikka joonele niiet Vesilennukit me mingi valemiga ületasime. Ka Eneli jõudis meile kõvasti järgi ja käis lõpuks enne nr 4 märki täitsa ahtrist läbi. Aga kadunuks nad pärast märki ka jäid. Tehnilised probleemid kuulu järgi. Kui just mässu ei tekkinud nagu seda rummi üle teinekord purjelaevas ikka ette tuleb.

2. rehv, foka ülemine ots tühi. ikka olime lapiti. ja vajusime ka kõvasti alla. Spetsialistide hinnangul poleks üldse pidanud rehvima. Takkajärgi mõeldes tekib küsimus mitu korda me siis surma oleks saanud :-)

Aga kokkuvõttes oli siiski päris vahva. Ilmnes ka tõsiasi, et Ilvese püksid ei pea ka siis vett, kui nendega pole pea üldse purjetatud ja tagument on juba garantii korras 2x uus pandud. Elu on karm.... Peab vist kuskilt väinaks uued püksid hankima. Sama kehtib Egoni kohta. Tal oli muidugi hullem, rohkem sõitnud püksid ja seal hakkas juba vesi seespool loksuma. Jeantex Helgoland saapad, mis äsja soetatud said, teenisid aga hästi. Ei olnud liiga külm ega liiga soe, jalg ei higistanud ega midagi. Superluks. Loodan, et koos ka püsivad.

Käesolevaga üleskutse jaaniöö rahvaregatiks - meie oleme joonel. Kas ka Teie?

Kommentaarid