12.KJK seeriavõistlus


Paljud teist kindlasti kiikavad aegajalt failblogi saiti. Minni oma hakkab samasse lektüüri kalduma.
Täna siis 12.KJK seeriavõistlus, tulemused räägivad enda eest:)Ei tegelt oli täitsa sport sõit, no major fails, tuult oli stabiilselt 7 meetrit. Punkt nr.4(seal paljassaare otsas) vasakule ja finish.Start oli enamvähem, natuke rutakas, pidime enne stardiliini kõvasti manööverdama,et mitte liiga vara stardiliinil olla.Krüssu otsal kiirus ~5,5 KT...veidi liiga alla, mõni mitte-just-täiuslik baut ja ülekrüss. Vahepeal oli muutliku suunaga tuul.Ja kogu selle kupatuse juures tundus, et paat ikka ei saa täit minekut sisse. Ahterstaak ja baakstaak korralikult peal, et kompenseerida genoa kotti. Spinni otsal sai tehtud väike ring, oleks võinud varem finishi suunas hallsida. Kiiruskatsed olid isegi päris lubavad, laineharjal kohati 7-8 KT. Aga juba märgis olime lootusetult maas. Pidulikult lõpetasime finishis ajavõtjate tööpäeva.Ürituse tipuks läks Atsi abiga meie üks vender jõe vett katsetama, pole nalja asi seal silla lähedal auringe teha.Õnneks läks Peeter pärast teisele poole silda vendri päästeoperatsioonile, mis lõppes üliedukalt:)

Minni track

Mis seal ikka, rohkem trenni, vastupidiselt esmaspäevasele tormi ilmale, mil trenni ei saanud ja eilsele tuulevaikusele.

Lisan ka eelmise postituse lõppu eelmise kolmapäevaku träki ja piltide lingi!

Kommentaarid

V.V.C. ütles …
Teil peab seal miskit ikka päris nihusti olema. Mitu sõitu jutti juba nii kehvasti läinud. Peame vist Henry'ga tulema teiega üks kolmapäev sõitma ja selle asja üle kaema.
Andres ütles …
hetkel on 2700SEK nihusti - see on siis uute Ronstani genu kelkude ja konnade jagu ;-) Paari nädala pärast peaks kätte saama.
Anonüümne ütles …
viimane krüssuotsa halss paistab olevat päris kõva häving.
Andres ütles …
300m ylekryssu ja 80m vajuti pärast yhte pauti alla. numbrid on suured kyll aga mitte vist nii suured nagu numbrid finishis.