Nautida, nautida, nautida!


... ja kas ma juba ütlesin, et nautida tuleb ka? Käisime see nädalavahetus suisa kaks korda merel nautlemas. Kuigi pühapäeval mõtlesin natuke groodi trimmi peale ka. Aga see on eraldi jutt ja siia postitusse kuidagi ei sobi. Hiljem ja piltidega.

Igatähes olime Jaanaga juba pea hooaja algusest saati mõelnud, et oleks jube vahva natuke lahel loksuda ja shampanjet limpsida. Laupäeva hommik tundus paljulubav. Peeter ja Marek olid väga mures, et tuult üldse ei ole ja et nii ei ole ju üldse mõtet merele minna. Igatähes kuidagi sai nad ära räägitud. Sadamas paati sättides haaras nina midagi teistsugust - õhk oli liikuma hakanud. Kamandasin genoa kajutisse tagasi ja foka välja. Marek ja Peeter olid pettunud. Aga kui välja saime oli tuul juba päris priske ja genuga oleks meil õite täbarasti läinud.

Üle pika aja oli hea vahelduseks ka roolipinni käes hoida. Krüssasime veidi naissaare poole, et sealt pärast "vaikselt tagasi loksuda ja šampusega tegeleda". Tegelikult oli tuul aga pidevalt 10m/s ringis. ja pooltuules vähehaaval sadama poole tagasi siksakitades saime 6,97kt rauda ka. Muidugi puhtjuhuslikult, sest nagu sellel videol siin näha on, ei olnud kiirus otseselt eesmärk ja kasvavad numbrid jäid videole puhtjuslikult - nimelt keeras paat vastutuult pärast seda. kui jalatugi koos seal elavate õlledega siinidest välja tuli ja mul jalgade alt ära kadus. Kusjuures asi pandi nii kiiresti paika, et kaosest ei jäänud videole midagi. Aga eks kaege ise:


Kliki videol 2x ja vali HD-kvaliteet

Tekkis omapäraselt magus kooslus kiirest liuglemisest lainelt lainele, vahvast seltskonnast ja magusast keelekastest. Me ei osanud ise ka öelda mis see täpsemalt on. Jõudsime tõdemuseni, et me naudime sügist. Ja nii ongi. Hooaeg ei ole läbi. Ikka on vahva. Ja üleüldse - kuidas me siis normaalse inimese kombel olla saame, kui meri kaane peale võtab?

Meie nautisime. Mine proovi Sina ka. Sügistesel sõitudel on oma võlu.

Paar pilti veel siin: Minni Pildigalerii

Kommentaarid