Korraks keeras sulale

Täna oli tõeliselt ilus ilm. Isegi lumi hakkas juba tee ääres kergelt sulama. Kraadiklaas näitas -1,5C. See ehmatas tõesti ära. Kui tavaliselt teeb sula ja päikesepaiste iga purjetaja meele heaks ja tõstab ootusärevust, siis see aasta on mul vastupidi. Kõik on veel lahtine ja ettevalmistused uueks hooajaks ei ole veel alanudki. Kõik suured plaanid ja kõva pealehakkamine on esialgu veel kännu taga kinni. Paadi taglas on kõige täiega müügis siin ja uut ilmselgelt tellitud veel ei ole. Kohati käib mõte peast läbi,et huvitav mis ajaks üldse purjede alla saab. Ja kui saab, siis kui konkurentsivõimeliselt?

Aga eks tiksume edasi. Küll lõpuks peab taevas ka meie uue hooaja osas selgima hakkama, niiet jääb üle vaid oodata. Seniks on meil aga kaks palvet:


  • Palun toetage meie osalust Dyneema Experience nimelisel üritusel, kust meil on endiselt võimalik võita uhiuus jooksev taglas. Lisainfot eelmisest postist ja otselinkon siin
  • Kui tead kedagi, kes teaks kedagi, kes teaks kedagi, kes oleks nõus meie püha eesmärki purjetada kiiremini, kõrgemale, targemini ja kaugemale, siis andke julgelt teada andres@minni.ee - ka väike toetus võib meie jaoks tähendada oluliselt paranenud konkurentsivõimet.

Andres

Kommentaarid