2. päev

Läksime teisele päevale vastu hirmus täkku täis. Läks ju esimene täitsa enamvähem.  Aga reaalselt oli teine päev kaunis habras.

Esimese sõidu stardi eel vahetasime muutunud tuuleolude tõttu purje ning jäime tänu sellele natuke starti hiljaks. Hea oli, et hiljaks jäime. Kohtunike laeva juures oli tohutu pundar ja muuhulgas Blanca oli välja lükatud. Meie tulime aga vabas tuules ning saime rõõmsalt Blancalt trahviringi võtta. Olid ju nemad meie peamine konkurent 2. kohale. Või vastupidi - meie olime konkurent neile... Aga sellest ringist Blanca enam välja ei sipelnud ning tulemuseks 8. koht. Sõidu kaotasime Edasi vastu, tulemuseks 2. koht.

Teine sõit läks meil kuidagi eriti nirult. Kogu grupp oli seljas. Vahepeal oli korralik 14m/s pagi ning tapjavihm. Ja mingi hetk pidime praktiliselt grupi lõpust restartima. Tulemuseks siiski 4. koht.

Viimane sõit läks juba päris ägedaks. Tuul keeras korralike latakatena. Aga õnneks olid kõik sellega hädas. Edasi oli oma võidu juba kindlustanud ning viimasest sõidust loobunud. Mingi hetk hoidsin juba peast kinni, et kõik, 3. koht on nüüd ka läinud. Kolme sõitu maha visata ei saa. Aga kuidagi ikkagi siplesime ja siplesime ja lõpuks viimaseks spinniotsaks oli koht täitsa viisakas. Blanca oli natuke putku saanud aga siiski. Spinni heiskamisel lendas veel kajutipealselt vintsilt kaas maha ning osad pudinad lõpetasid üle parda. Niiet tavott ja lahtised hammasrattad... Aga kuidagi saime hakkama ning protokolli 2. koht.

Lõppkokkuvõtteks seeria 4*-2-3-3-2-4-2 ning kindel kolmas koht. Teise päevaga ikkagi loodetud kohta tõusta ei suutnud.

Kommentaarid