Korrata! Korrata!

Ja eile kordasime me eelmist kolmapäevakut. Publiku tungival soovil. Täpselt sama rada. Katariina, Russalka, stardipoi, finiš.

Ka seekord kruttis tuul kenasti. Korra nagu tundus, et oleks poi eelis. Saime poi poolt hea stardi ja läksime. Aga miskipärast olid just kohtunike laeva poolt startijad need, kes olid edulisemad. Aga see selgus hiljem. Kõigepealt oli meie jaoks "hõissa kauboi" hetk - nimelt esimest korda üle pika pika aja oli meil krüssus kõik korras. Suutsime hoida Leilast ja Blancast paremat kiirust ja kõrgust. Väikese vaheslaagiga Vanasadama kandis (ehk siis seal päris nurgas) rebisime veel Jukol ka korralikult eest ära. Nii oligi Katariina kai juures meie edu juba 2,5 minutit. Täitsa müstika. Kuidagi sobis see tuule ja ja laine kombinatsioon meile.

Spinn üles ja Russalka poole. Aga mingi hetk suutsid roolimees ja navigaator omavahel asjad vussi ajada ja... ka kapten, kes rohkem trimmi peale mõtles ei märganud ja... ja üks hetk olimegi liiga kalda alla roninud. Ja muidugi sõitnud heast tuulest välja. Tulemuseks minimaalselt 40 sekundit lossi. Kui mitte rohkem. Kõikse tarkpead selja taga hakkasid kohe pärast Katariina võtmist alla pressima ja tulid siis tuule vaikides alt käiguga üles. Meie tegime aga vastupidi. No igatähes pidime reacheriga otse allatuules sõitma. Ja vaikses tuules.

Russalka all ilus halss ja teravalt stardipoi poole. See kurss meile sobis ja suutsime natuke veel vahet suurendada. Vastupidiselt eelmisele kolmapäevale sai suisa spinniga finišini sõita. Niiet poi peal veel üks halss ja klaar - 4,5 minutit konkurentidest ees, kindel kolmapäevaku võit.

Iseenesest meile see rada meeldib. Väike krüss, külgtuul, külgtuul, finiš. Täpselt meie paadi rada. Niiet jumala eest - me oleme nõus seda hooaja lõpuni sõitma. Korrata! Korrata! :-)

Kommentaarid