Hilja peole, hilja finišisse

Oh oh hoo. See aasta on natuke oma algusega pikale veninud. Saime esimese stardi kirja 10. juuli. Tõsi, Draakoniga on juba natuke sõidetud. Tuldud nii Eesti Meistrivõistlustel päris viimaseks kui ka nopitud paar head tulemust kolmapäevakutelt-reederegattidelt. Aga asja juurde.

Plaanid olid suured, uued purjed, uus kiil, uus rool. Purjed olid kohal novembris, kiilud-roolid pidid alla saama veebruaris. Läks aga teisiti. Siis ei õnnistatud ilmaga  ja lisaks saanud ka korra punti kokku ja nii ta oligi. Nüüd uued masti kalded, trimmid, purjetrimmid - kõik läbi käimata. Igavene pusimine saab olema, et end kuidagi ORC EMiks Rootsis vormi saada.

Kuna me hilja peole saime, siis oli teravusest natuke puudu. Stardis lasime kohe kõigil endast ülevalt läbi sõita ja alt kinni pressida, niiet olime 30 sekundit pärast pauku täitsa augus ja juba 5-6 paadipikkust maas. Mis 1 miilise raja puhul andis korralikult tunda. Sunnitud poolevalik krüssus otsa ning võitlesime esimeses märgis ikka täitsa valede paatidega. Ja siis allatuules. Ja siis all märgis. Ja siis.... No alguse asi, edasi saab ainult paremaks minna. Vähemalt finišiprotokollis enam madalamaid kohti pole. Pildile saime. Aitähh Tiit Aunaste!







Kommentaarid