Minni on pilbasteks kistud

Ja nii on. Aknad eest ära, genu kelgud lahti, roolipinn ja puitdetailid, reelingud - kõik kõik on laiali. Aga nüüd on ta Sulevi töökojas sees. Pigem küll sisemise ukse vahel kinni (uks on vist täpselt 2,85m lai nagu paat ise ka), vöörikantsel toetub lakke.
Seega tegelikult on isegi täiesti võimalik, et kui Sull keskendub ja jumalad armulised on, siis saab paadi 2. mail kokku tagasi ja vette. Rait ütles et 1. mail on reede ja reedel ei ole hea meretava paati vette lasta. No ja Sull ka natuke niheles sel teemal, et äki prooviks ikka laupäeval, üks tööpäev juures ju :)
Käisime otsisime Atsiga tuule anduri juhtme teise poole üles. Saagisime selle ju koos vana mastiga pooleks. Pärast Ats nägi kurja vaeva selle ilmastikukindlalt kokku panemisel ja Sulev arvas, et ei mahugi masti sees olevasse kanalisse. Jälle ikaldus. Aga äki ikkagi mahub. Äkitselt saab tekivalgustuse ka masti külge :) Käisin kiskusin vanad otste kotid maha, uued on juba valmis. Logi ratta vahetasin ka ära. Nüüd töötab nagu kellavärk. Nipet näpet veel ja veidi spets spreid kõigile elektrikontaktidele ja muud ma teha ei saanudki. Elame Sulevi armust ja palvetame terve meeskonnaga :)

Palju õnne Peetrile ja tema kaasale täna sündinud 3. võsukese puhul! Ka tüdrukukese nimi väärib kindlasti siin blogis väljatoomist - Merilill. Suurepärane nimi. Tervist ja jaksu veelkord!

Kommentaarid

Peeter ütles …
Merilill oma perega tänab õnnitluste eest.