Superluks!




Täna tegime vist kõige vahvama sõidu Minniga, mida seni nähtud. Topi kellad näitasid 8m/s, kai ääres näitasid Minni omad isegi 5-6 kanti ja Marek tahtis genu üles ajada. Keeldusime üksmeelselt ja otsustasime fokaga uut grooti proovida. Muulideni jõudes oli imselge, et tegelikult on tuult pigem 15m/s. Groot läks üles 2. rehvis. Aga sellegipoolest tundus väga asine. Paat käitus ca 1m lainega väga hästi. Oleks võinud isegi 1. rehviga vast sõita. Hiljem kindlasti, tuul kukkus enne sadamasse jõudmist 8 peale ära.

Muudest uudistest niipalju, et genu ja groodi vallid on nüüd toodud kokpitti ja mootor tuksub sama hästi kui enne merekoolis käimist. Vöörikantslil on käigutuled küljes ja välimus vähe värskem. Ootab paigaldamist. Tänud Valdurile ja Atsile!

Homme heal juhul kaalumine ja kolmapäeval põrumine :-) Trenni me küll teinud ei ole ja spinni üle 4m/s tuules üles pannud. Kõik on puhas eksperimenteerimine. Tegelikult pole veel võistlevat meeskondagi ühte paati kokku saanud... Elame näeme. Kolmapäevad ongi trenn.

Peeter kui Sa seda loed, siis tea, et igatseme Sind :)


Veel paar klõpsu lisatud siia kausta: http://picasaweb.google.com/purjekasminni/Seilamisi2009#

Kommentaarid