Kes on "MINNI"

Jaana
Purjetab 2008. aastast. Esimesel aastal sai Haapsalus Luisa peal mõnigi võistlus kaasa tehtud. 2009 aasta esimene pool möödus esimese Minni pakstaakidel - nii kindlat seljatagust kellegi teisega ei ole veel olnud. Iga ilmaga perfektsed halsid. 2010 peamiselt vöörinaisena. 2011 emaduspuhkusel. Sama tempoga ameteid õppides pole varsti enam paati mehi vaja, üks naine teeb kõik ära :)


Peeter

Purjetab 2007. aastast. Kõik peamiselt Minni peal. Kapten Andrese eemalolekul. Vabal ajal multifunktsionaalne - võistlustel taktika, rool, groot, genoa, vöör. Kui Peetrile spinniotsal rool anda siis keerab ta paadi täie kindlusega tahtmatusse halssi.



TimTim on peamiselt eespurjede peal. Spinnaker, genoa. Timi pätsasime ära Albini pealt, kus kus kapten Ants Varblane teda juba aasta aega koolitanud oli. Tänud! Võistlemas ja trenni tegemas käib see meeskonnaliige suisa Tartust. Vot on tahtejõudu! Tim on tuntud ka tuletõrjuja aluspesu poolest ning võimelt +30C temperatuuri juures nendes + tormitunkedes viibida.


Marek

Purjetab 2008. aastast. Kõik erinevate Minnide peal. Meie roolimees. Kuidas me Peetriga ka ei prooviks, Marekile on raske vastu saada - tal nimelt on annet. Võibolla kui rohkem tagumikumiile... no ikka ei ole kindel. Olenemata ilmast, olenemata olukorrast alati hea tuju ja suure naeratusega. Alati kohal. Väikese hilinemisega, kuid ALATI. 2011 lõpetas hilinemise ka ära. Suudab suurepäraselt varjata seda, et ta tegelikult juba magab. Vastab ja suhtleb läbi une täiesti rahulikult. Terav silm aga juba teab....



AtsMinni kaasomanik. Purjetab alates 2009.a., kuid on palju merel käinud, kõvasti trenni teinud ning tohutu kiirusega kõike õppinud. Peamiseks tööriistaks on spinnipoom ja suurte asjade üles-alla saamine. Tavaliselt on Ats siis veel tööl kui teised juba kai ääres stardivalmis. Aga kui lõpuks kohale jõuab teeb tööd mitme mehe eest.

Andres
Minni kaasomanik. Kapten. Sõitnud alates 2008.a., esimese Haapsalus Luisa peal õpipoisina. Võistlustel strateegia ja taktika, navigatsioon, grootsoot (seesama mis pildil hambus on) ning peentrimm. Muidu täiesti rahulik inimene, kuid võistlustel... No ütleme viisakalt, et vähe käre. Ajab mõlemad juuksekarvad tavaliselt otsast juureni pooleks. Kõik peab olema täiuslik. Meeskond ka. Isegi siis kui ta ise trenni teha ja neid õpetada ei jõua. Võibolla nõuab ehk veidike liiga palju?


Marek Maido


Marek sai aastal 2010 Haapsalu-Pärnu ülesõiduga maitse suhu. Nüüd ei saa me temast kuidagi lahti. Mees tahab purjetada, õppida ja pingutada. 2011 on möödunud peaaegu, et meeskonna täisliikmena. Vahele pole eriti midagi jäänud. See pilt totaka mütsiga on siin asja eest. Nimelt on Marek see mees, kes võttis kapteni mütsi ja viskas selle minema. Ja ei kahetse ka. Ja ometi laseme ta endiselt pardale... :-)

Kommentaarid