Kes tõeliselt armastab, seda ei takista ka näiliselt jahe vastuvõtt

Saabusin reede õhtul kell 22:00 ja leidsin eest täielikud jõulud. Paks lumi maas, lennujaamas 4m hunnik lund kokku aetud, osad lennud 2h hiljaks jäänud. Nagu ikka tuli üllatusena.
Kuna 3-4 päeva varem saadetud üleskutse merele minna ei leidnud ühegi meeskonnaliikme poolt positiivset vastukaja, siis otsustasime laupäeval Jaanaga kahekesi lahele tiksuma minna. Mis sest, et külm on. Mis sest, et lumine on. Saab sõita ka ainult genuga. Vähehaaval. Ja kuuma glögi soojenduseks vahele lonksata. Olime juba peaaegu minemas, kui Jensil Skype'is sabast kinni sain. Siis tuli meelde, et Sulevile pole helistanud ega maili saatnud. Mõlemad tulid. Ja vägev oli, et tulid!
Läksime Jaanaga natuke varem kohale ja hea oligi. Mitte muidugi nii hea, kui see, et Sulev ja Jens seltsiks tulid. Nimelt kulus paadilt lume puhastamiseks ligi kolmveerand tundi. Hea oli, et igaks juhuks Sootsi poest just pika varrega tekiharja olin soetanud. Muidu oleks pidanud saha rentima. Igatähes. Paat valmis ja merele. Oli täiesti suurepärane purjetamine. Tuult polnud liiga palju ja vabatuules sõites ei läinud ka liiga külmaks. Krüssates kiskus kohati natuke krõbedaks. Ja minu ISC tormikad jooksid ka hooaja kõige külmemal sõidul kõige õrnema koha juurest läbi. On vist aeg midagi kobedamat hankida.

Saime portsu pilte nii oma kaameraga kui ka Sulevilt, kellel oli nii kuri lainurk objektiiv, et tegi veerandise vööriteki 3x pikemaks. Väga lahedad pildid. Aga eks vaadake ise :-)


Sulevi pildigalerii
Minni pildigalerii

Siin on meie kolm videot:
Talverõõmud 1 - Nagu näha oli jõel vool päris kõva, lund paadil palju, otsad jääs ja sadam peaaegu tühi
Talverõõmud 2
Talverõõmud 3

Järgmine-ülejärgmine nädalavahetus saab ka veel ehk mõned ringid teha. Kuidagi ei taha hooaega veel lõpetada :-)

Kommentaarid