Minni sai uue sõbra

Eks me kõik iga aasta eksperimenteerime millegagi. Aga mürkvärviga ei tahaks küll mööda panna. Eriti arvestades kogu seda ressurssi, mis see aasta põhja laitmatusse võistluskorda saamiseks on kulunud. Meil on vaja kõva, vesilihvitavat mürkvärvi, mis püsiks all kuus kuud. Ei ole eeldanudki, et mürki kord-kaks aastas pesema ei pea, kuid alt ära tulla või paksult kasvama minna ei tohi ta kindlasti. Üks räägib üht, teine teist. Kord International peal ja Hempel all, kord Hempel peal ja International all. Lõpuks ei oska enam keegi öelda mis siis parem ja "kiirem" on.
Aga Internationali maaletooja, Tõnu Kirs, on oma tootes kindel ja võttis vedu minu pakkumisest asjas selgus luua. Mulle meeldivad inimesed, kes mitte ainult ei räägi, vaid on nõus ka tegudega tõestama. Igatähes meie poolt korralik eeltöö ja katmine ning värvi kestvuse ja kvaliteedi aus kajastamine. Maaletoojalt värv.



Peatselt on tulemas pilte eeltööst, mürgi peale pihustamisest, hiljem ehk kergest vesilihvist. Suvel tõstame paadi välja ja peseme põhja puhtaks, vaatame ja paneme kirja kas ja mida sinna alla tekkinud on. Et dokumenteerimine ja muuhulgas ka põhja pesemine lihtsam oleks, on ka mürk see aasta valget värvi. Eelmise aasta potisinist ei saanud ma kohe kuidagi puhtaks. Tund aega survepesurit ja ikka lapiline.

Jõudu tööle International Trilux! Ees ootab loodetavasti aprillist detsembrini kestev hooaeg!

Kommentaarid