Karma, vist

Täna jätkus E4 karikavõistlus, kus lühirajal peeti 3 võistlussõitu kahel rajal. Mingeid erilisi käkke me kokku ei keeranud ja taktikaliselt väga suuri vigu ei teinud. Aegajalt jäi meil puudu kahest asjast - õnn ja kõrgus. Leila tegi aegajalt kõrgusega jälle imetrikke ning üle ühe korra oli meie kui kiirema paadi paratamatus, et tuul saab otsa ja tagamistel on hea järgi tulla. Eriti hull oli seis viimase sõidu esimesel spinniotsal, kus olime suutnud vahe Viru ja Leila ees just parajaks sõita. Ja siis panime karsummdi koos II grupi paatidega keset rada laiuvasse tuuleauku.Vindex tegi ringe ja spinnaker lubas iga paari sekundi tagant uuest küljest täituma hakata. Aga ometi ta seda ei teinud. Olgugi, et meil õnnestus sellest supist isegi mõnest II grupi paadist paremini välja tulla, ei olnud teisel krüssul ja spinniotsal enam niipalju õnne, et uuesti vahe piisavalt pikaks venitada. Korras. Aga see  milline spinniots meil kahtlane oli tuleb siit tracki pealt ehk ise ka välja. Ja ei, meie krüssunurk ei ole nii uskumatult halb. Tuult oli täna nii kuidas juhtus ja nii kus juhtus :)



 Tegelikult ei läinud spinniotsad üldsegi hästi ja spinni all me Leilast kummalgi võistluspäeval märkimisväärselt kiiremad ei olnud.

Lõpkokkuvõtteks siis seeria 1-2-3*-3-2 ja seejuures üks 3. koht läks mahaviskamisele. Nüüd see karma asi. Kõigepealt see, et kui Leila oleks viimases sõidus Virut edestada suutnud, oleks me 2. koha saanud. Aga  see on pisiasi. Tänase vaikse ilmaga olid väikesed paadid nii tublid, et oleks ka III grupis kõvasti ilma teinud. Kuna stardid ja rada olid samad, siis oli hea võrrelda. Meie oleks sõitnud III grupis seeria 2-2-4*-1-1 ning olnud võidumehed. Karma, raisk. Aga vähemasti oli ka kaks sõitu, kus paremast positsioonist lahutasid meid vastavalt 7 ja 29 sekundit. Parema meeskonnatöö ja trimmiga oleks need vägagi saavutatavad olnud. Niiet teeme trenni edasi ja pingutame ja vaatame mis saab.

Kommentaarid