Disklaff, plekk, surnud genoa, mõrkjas meel

Viimane kolmapäevak oli ainulaadne. Seni meie kõige halvem krüss. Lihtsalt ei saanud paati käima ja ainsamat märki võtsime omalaadsetest viimasena. Viru ja veel miski suurem maokas elajas võtsid tagapool. Spinniotsal tegime natuke järgi ja püüdsin roolil anda endast viimase. Lõpuks aga hakkas tuul keerutama ja plekkis siis täitsa ära. Nii istusime kambakesi ja proovisime vastu vooli Pirita muulide vahelt sisse saada. Kel vedas need said. Keil ei vedanud need tiirlesid omaette kohapeal. Lõpuks sai Vesilennuk aega ja paljud... siiski mitte. Mõru.

Kodus ilmnes, et valestart anti meile, mitte ühele teisele paadile, mis justkui oleks "meist rohkem üle olnud" ja oma paugu sai ka Blanca. Karm.

Otsustasin seepeale purjed lõngasid täis kleepida, et aru saada kuidas õhk liigub ja ehk ka veidi paremini purjeid trimmima õppida. Selle käigus ilmnes aga, et meie 2006.a. toodetud WB-Sails genoa on kutu. Tagaliik on auke täis ja paistab läbi. Proovin homme veel enne HPS-TLN regatti seda teipida ja ehk veab väina välja. Uut hetkel osta ei jõua ja ka ajaliselt ei saaks hakkama. Veel karmim

Träkk (ärge väga kritiseerige, tuul keerutas päris kõvasti):

Homme eraldame terad sõkaldest ja genud fokadest.

Kommentaarid