Purjed spetsialisti juurde!

Eelmine aasta sai suure hurraaga viidud purjed ülevaatamisele ja talvesäilitusse. Tulemus oli.. ütleme et meeldejääv. Nii 4000EEK meeldejääv. Pikem jutt sellest episoodist on üleval siin:
Minni blogi - Tiit Haagma

Nüüd on siis jälle natuke aega nii elatud, et üks puri on paadis, üks elutoas, osad meeskonnaliikmete juures laiali. Ja see aasta on soovid täpselt samad. Koht, kus purjed saaks olla kuivas ja rullituna. Et koduloomi sees ei elaks. Keegi, kes nad põhjalikult üle vaataks ja pärast teada annaks mis tööd on vaja teha ning mis need tööd maksma lähevad. Keegi, kes annaks kogu protseduuri juures nõu ja kelle soovitust võiks usaldada. No nagu stilistid ikka seavad teinekord kuulsuste garderoobe ;-) Ja ausaltöeldes ei ole mul oma naise garderoobigi jaoks kodus ruumi, rääkimata siis veel paadi omast.

North Sails ja perekond Šaraškinid on meie jaoks olnud enamgi kui abivalmid. Vaatamata teada tuntud tõele, et üks loll jõuab rohkem küsida, kui sada tarka vastata, on suurem osa küsimusi siiski ära vastatud ja palju häid ideid kõrva taha pandud. Muuhulgas sai hooaja alguses ka uus groot Northist tellitud. Ja see aasta... no see on juba pikem jutt.

Igatähes siia lähevad meie purjed: Purjede talvekodu

Kommentaarid