Tehtud - Minni on vees!

See oli üks pöörane nädalavahetus. Suurema osa laupäevast veetsin minni ahterpiiki kokku pakituna. Liikumisruum oli piiratud sentimeetritega. Igal pool millegi ekstreemselt pikad kinnituspoldid, mis pidevalt kuskile torgata tahtsid. Hea, et silma ei torganud. Päramootori ja ahterstaagi+pakstaakide kinnitused said niivõrd kapitaalsed, et enne vist mädaneb paat ära kui mootor küljest ära tuleb. Väga kõva töö.

Pühapäeval keerasin plokid ahtri külge, roolipinni paika. Kusjuures rooli balleri splindipolt tuleb ära vahetada, selle pikkus ei ole õige ja see on suhteliselt kõver. Seejärel asusin kõige koledama töö juurde - poleerpasta maha pesemine. Sain ikka korralikult valge möginaga kokku. Paat oli kõrgel ka ja pasta oli kinni kuivanud. Päris puhtaks ei saanud. Aga kui paadi piritale saab siis peseb veel korra ja vahatab ära ka. Esialgu on poleerimise tulemus täiesti talutav. Põhjavärv on ka väga seks. Piltidel kahjuks ei tule päris 100% välja kui vahva ta ikkagi on.

No ja siis rallis Sulev paadi HJK-sse ja Jüri tõstis sisse. Masti panime ka peale aga see tahab veel kõvasti sättimist. see on hetkel lihtsalt "kinnitatud".

Nüüd siis ootab Minni veel sulevilt ühte puuklotsi ja plokkide kinnitusi masti kanna juurde. Seniks istub Sealsamas mudas kinni, kus me ta sisse lasime. Logi näitab sügavuseks 1m mis on tsuti vähem kui tema 1,6m süvis. Vähemalt "kindlalt paigal" nagu Indrek ütles.

Siinkohal tahaks saata suured tänud:
Indrek ja Henry Viiretile, kes aitasid masti panekul nõu ja jõuga.
Jürile, kes sisse tõstis ja oli igati abiks
Jaanale, kes tublilt tekki küüris ja talus 2 päeva järjest minu askeldamist, närvilisust ja torisemist.
Atsile, kes tuli kohale siis kui vaja ja pani käe külga nagu üks peremees ikka :)


veel pilte leiate, kui klikite antud postituse pealkirjal.

Kommentaarid