Hooaeg 2012 koos punktiga


Hooaeg 2012 lõppes kuidagi hirmus järsku. Kõigepealt oli viimane kolmapäevak ja ilm nägi tõeliselt kole ja kõle välja. Otsustasime, et ei riski tervise ega paadi ja purjedega ning kuna midagi enam võita ei ole, siis ei stardi. Idee oli rõhk panna otsustavale võistlusele - hooaja lõpuregatile. Sellest pidi olenema Seiko Cupi tulemus. Aga ilmataadil olid teised plaanid. Sõit jäi ära. Ja Seiko Cupi võit jäi 0,3 punktiga meile :-)


Aga kokkuvõte hooajast? Pole paha! Võib öelda isegi, et VÄGA hea hooaeg oli! 
  • Starditud 30. regatil. Seal on siis sees kolmapäevakud ning Muhu Väin loeb ühe regatina. Kokku 24 poodiumikohta! St siis esikolmiks 80% võistlustest.
  • KJK Kolmapäevaregattide seeria 2. koht (toimus 23 sõitu, võtsime osa 22-st, ca 16-17 poodiumikohta)
  • KJK Avamerepurjetamise Karika Seiko Cup võit (toimus 6 regatti, osalesime 5-l). Seeria 2-3-1-1-3(Link1/Link2
  • Haapsalu Jahtklubi Rannarootsi Regati esikoht


Täna käisime ja panime Egoniga kahekesi hooajale ka punkti. Tuulutasime veel viimast korda purjesid ning panime paadi väljatõstmiseks valmis.







Aga et mis edasi? Ikka Muhu Väina poodiumi poole. Ehk isegi Avamere Karikas? Siht on silme ees. Paat on võimeline. Meeskond on ka peaaegu sellel kursil. Järgmiseks hooajaks paat veel kurjemaks, garderoob laiemaks. Nii nagu iga talv on ka see aasta plaanis teoreetilist poolt arendada. Elame näeme :)




Kommentaarid